Меню

Рекламации и връщане


Връщане

Връщане на закупена стока може да бъде направено в рамките на 14 календарни дни след получаване на поръчката, задължително придружена с касов бон, който Ви е издаден от куриера при получаване на пратката. За да върнете стока е необходимо да попълните формуляр за връщане, след което да изпратите артикулите до ХОМИ ДИЗАЙН, гр.Варна, офис на Еконт Възраждане 3, като разходите по транспорта се покриват от клиента. 

Възстановяването на сумата се извършва по банков път в срок от 14 календарни дни, след приемане на върнатите артикули, проверени от наш служител, само при условие, че не е нарушен търговския вид или цялостта на стоката, в съответсвие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

Сумата се възстановява на 100%, при условие, че поръчаната стока не е заявена с допълнителна услуга (изработка по индивидуална поръчка, претапициране, пребоядисване и др.). В случай на поръчка с индивидуални изисквания спрямо конкретната стока, при отказ, сумата се възстановява след калкулация на разходите за допълнителни услуги.

Рекламация

На рекламация подлежи всяка стока, която не отговаря на заявената от клиента. При явно несъответствие на получената стока със заявената, клиентът трябва да свърже с нас в срок от 14 дни след получаването и. За да заявите рекламация, моля да попълните формуляра, след изпращането му, ще се свържем с вас в срок от три дни за решение за по предявената рекламация. Несъответствието се проверява по наименованието на продукта в заявката и наименованието на продукта, който е получил клиента.

HOMY доставя голяма част от продуктите си с куриерска фирма до адрес на клиента. Ако при получаване на стока, тя е с нарушена или скъсана опаковка, рекламацията ще бъде уважена само в присъствието на куриера още при самото получаване на стоката. В този случай клиентът незабавно трябва да се свърже с нас на телефон: 0885 106 777 или е-mail: [email protected] и да уведоми за проблема. Рекламация се удостоверява със запис в товарителницата от получателя, в момента на получаване на пратката.

 
 
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки