Меню

Доставка и плащане

Доставката на поръчаните чрез https://homy.bg или на тел: 0885106777 продукти, се извършва с куриерска фирма ECONT. 
След завършване на поръчката, наш служител ще се свърже с Вас, на посочения при поръчката телефон за потвърждение. Непотвърдени поръчки по телефона от страна на клиента, НЕ СЕ ИЗПРАЩАТ.
Доставката се извършва на територията на Република България, като е възможна и доставка извън нея след допълнително запитване. Складът на компанията се намира в гр.Варна, но поръчките Ви могат да бъдат доставени до всяко населено място, до което желаете.

Начин на доставка

ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ ЕКСПРЕС

econt-logoАко сте избрали доставка до офис на Еконт, поръчката Ви ще бъде изпратена до избран офис на куриера, който трябва да посетите, за да получите пратката си. Когато пратката пристигне в офиса, ще получите известяващ това SMS на телефонния номер, оставен при поръчката.

ДОСТАВКА ДО ТОЧЕН АДРЕС

Ако сте избрали доставка до врата, поръчката Ви ще бъде доставена до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка. Точният час за доставка се определя според индивидуалния график на куриера. Когато е на адреса, куриерът ще Ви потърси на телефонния номер за връзка, оставен при поръчката.

Доставката до точен адрес в населени места без офис на Еконт може да отнеме до 4 работни дни, в зависимост от графика за разност на куриерската фирма!

Цени на доставка за цялата страна

 • Фиксирана цена за доставка 5.90 лв
 • Безплатна доставка при поръчки над 100 лв. и с тегло до 10 кг.
 • Цена на доставка при поръчки с тегло над 10 кг. 15.90 лв.
 • Цена на доставка при поръчки с тегло над 20 кг. 24.90 лв.
 • Цена на доставка при поръчки с тегло над 30 кг. 34.90 лв.
 • Цена на доставка при поръчки с тегло над 50 кг. 44.90 лв.

*Посочените цени се отнасят за доставки с фирма Еконт, до офис на фирмата или до посочен от вас домашен или служебен адрес.

Срок на доставка

 • Поръчки направени след 13:00 ч., се обработват и изпращат на следващия работен ден.
 • След потвърждение и изпращане, поръчката Ви ще бъде доставена в срок от 24 часа.
 • Доставки не се извършват в Неделя и официални празници, както и официални неработни дни (регламентирани от държавата).
 • Поръчки направени през почивни дни или национални празници се обработват в първия работен ден.
 • В случай, че заплащането е авансово по банков път, поръчката ви ще бъде изпратена в деня на отразяването, което е видимо до 48 часа (2 работни дни). 

Плащане

   Плащане при доставка (наложен платеж) става при доставяне на поръчката в брой или с карта на куриера.

      Плащане с кредитна или дебитна карта – Предварително заплащане на стойността на поръчката с кредитна/дебитна карта. Транзакциите се обработват от БОРИКА.

      Плащане с банков превод - преди да Ви изпратим пратката, е необходимо да заплатите дължимата сума по Вашата поръчка по банковата ни сметка:

    Бенефициент: Хоми Дизайн ЕООД
    Банка:  Евробанк И Еф Джи (Пощенска банка)
    IBAN: BG26BPBI79451071955201
    BIC: BPBIBGSF
    Основание за плащане: Номер на поръчката, Име на продукт или SKU на продукт.

Издаване на данъчни фактури

Всички цени на сайта са с включено ДДС (в размер на 20%)
Данни на фирмата/физическото лице, на което желаете да издадем данъчна фактура се попълват коректно от Ваша страна в самата поръчка през сайта.
В случай, че стоката се заплаща авансово по банков път - предварително ще получите на Е-mail проформа фактура, по която да извършите плащането. Фактура оригинал можете да получите в хартиен вариант при получаване на стоката или на посочения от вас Е-mail адрес.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки